• Vores kommende speciallæge i voksenpsykiatri er fagligt dygtig og god til at skabe relationer til både patienter og kollegaer.

Alex Kørup
Klinikchef
Speciallæge i voksenpsykiatri
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil  23 90 10 11
jobiindex-logo

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Ansættelsesdato: Snarest muligt

Speciallæge i voksenpsykiatri til privathospital i Odense

Kan du se dig selv i fællesskab med speciallæger, psykologer og sygeplejersker, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende? Så er du måske vores nye speciallæge i voksenpsykiatri til vores afdeling i Odense.

Fagligt stærk speciallæge med hjertet på rette sted

Vores kommende speciallæge i voksenpsykiatri er fagligt dygtig og god til at skabe relationer til både patienter og kollegaer.

Du har fokus på effektive og virksomme behandlings- og udredningsforløb for voksne, og du ønsker et arbejdsliv med mere patientkontakt og mindre administration.

Uanset om du betragter dig som almen-psykiatrisk generalist eller foretrækker en bestemt patientgruppe, vil det være muligt at tilpasse dine opgaver, så du ser netop de patienter, der giver dig størst arbejdsglæde. Det betyder også, at stillingen både kan være relevant for dig med stor erfaring som speciallæge i voksenpsykiatri og dig, der er uddannelseslæge og snart bliver speciallæge.

Stillingen kan tilsvarende sammensættes, så ansættelsen kan være på fuldtid, deltid eller som konsulent.

Hjertet af Hejmdal

Hejmdal Privathospital er Danmarks største psykiatriske privathospital med afdelinger i Odense, Aalborg, Aarhus og på Frederiksberg.

Vores tværfaglige og kompetente teams af dedikerede speciallæger, læger, psykologer, sygeplejersker og andre fagfolk udgør sammen en stærk faglig enhed med stort fokus på tværfagligt samarbejde.

Hejmdal Privathospital udreder og behandler børn, unge og voksne indenfor en bred vifte af psykiatriske tilstande inkl. bl.a. ADHD, autisme, depression, angst, personlighedsforstyrrelser, belastningsreaktioner og spiseforstyrrelser.

Vores fokus er at møde hver enkelt patient og deres familie med både ekspertise, omsorg og medmenneskelighed. Vi hjælper patienter fra både forsikringsselskaber, kommuner og regioner samt privatbetalende patienter.

I Hejmdal er vi ordentlige og ambitiøse, og vi tager ansvar og bruger vores handlerum. Arbejdsglæde er fundamentet for vores arbejdsdag, hvor vi altid stræber efter at hjælpe flest muligt, bedst muligt.

Vi kan have travlt, men vi tager os tid til fællesskab, humor, trygge rammer, godt kollegafælleskab, udvikling og uddannelse. Vi dyrker en kultur, der værdsætter og giver plads til innovative ideer samt medindflydelse.

Dit arbejdsliv

På Hejmdal Privathospital sætter vi høje standarder for faglighed og giver dig mulighed for at arbejde inden for dine styrkeområder. Som en integreret del af vores velfungerende tværfaglige miljø, kan du forvente fleksible rammer og kort vej fra idé til handling. Her har du en enestående chance for at præge dit eget arbejde. Derudover håber og forventer vi, at du har lyst til at deltage i den fortsatte udvikling af Hejmdal.

Din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du får derfor udarbejdet en karriereplan, som sikrer, at du fortsat efteruddannes og udvikler dig som speciallæge. Hos os får du derudover mere patientkontakt og mindre administration.

Hvis du har spørgsmål, inden du søger jobbet, er du meget velkommen til at kontakte klinikchef og speciallæge i voksenpsykiatri Alex Kørup på telefon 23 90 10 11.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex - klik på Jobindex-logoet længere oppe på denne side.

Nogle konsultationer kan foregå online via TEAMS. Hvis du ønsker, at konsultationen, ændres til et TEAMS-møde, bedes du skrive det i feltet "Besked".
Linket til TEAMS sendes umiddelbart inden konsultationen starter.
Vi kontakter dig, hvis konsultationen ikke kan afholdes online.

Receptfornyelse foregår via laegevejen.dk/Login. 
Hvis dit login til laegevejen.dk ikke fungerer, så skriv det i feltet "besked", så sender vi et nyt login.

Medicinjustering skal foregå i forbindelse med en medicinkonsultation. Medicintilskud kan søges med tilbagevirkende kraft, spørg din sygeplejerske ved næste konsultaiton.

Du kan måske få svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Du kan få svar på dine spørgsmål under næste konsultation. Det er ikke muligt at korrespondere med behandlere via mail eller telefon mellem konsultationer, da det er vigtigt at mødes for at sikre tilstrækkelig grundighed og nærvær i dialogen. 
Skulle der opstå behov for lægehjælp inden næste konsultation, skal du kontakte egen læge eller psykiatrisk skadestue.

Du kan måske få svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Upload eller drag-and-drop dine filer via feltet herunder.

Bemærk, at vi sender digital post til mit.dk. Hvis jeres barn er over 15 år sendes digital post til barnets mit.dk.

BEMÆRK - visiterende samtaler til KLINIK FOR SPISEFORSTYRRELSER samt SPISEFORLØB gennemføres i øjeblikket alene i Odense og på Frederiksberg.

Drag and drop files here or Browse

Lad os høre fra dig

Vores kompetente medarbejdere sidder klar

qxio-ios-telephone-outline

Du er også velkommen til at ringe direkte til Patientservice